Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Atenció al client

OPERATIU 24 HORESOPERATIU 24 HORES

365 DIES A L'ANY365 DIES A L'ANY

Atenció al client

atenció al client per a qualsevol avaria de l'ascensor

Telèfon 24 hores: 93 354 99 02

GECOL ASCENSORS és conscient que un dels elements més importants de la competitivitat d'una empresa és aconseguir la plena satisfacció dels seus clients actuals i potencials.

En GECOL ASCENSORS hem habilitat un servei d'Atenció al Client, on ens permeti atendre aquelles Reclamacions que no hagin estat satisfetes pel nostre personal tècnic encarregat del seu Servei, i que posem a la seva disposició les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

El Servei d'Atenció al Client de GECOL ASCENSORS és un servei establert per gestionar informació i dades relacionades amb la Satisfacció dels clients. GECOL ASCENSORS ha dissenyat aquest servei de manera que garanteixi l'accés a la Direcció de l'empresa, quan el client consideri que no ha estat atès degudament pels canals habituals.
En GECOL ASCENSORS ens comprometem que totes les comunicacions que vostès ens dirigeixin seran degudament estudiades i analitzades pel nostre equip del Servei d'Atenció al Client, proposant solucions a les necessitats que ens plantegen.

En GECOL ASCENSORS esperem que aquest servei sigui del seu grat i ens faciliti un major acostament i millor coneixement de les necessitats dels nostres clients actuals i potencials.

FORMULARI ATENCIÓ AL CLIENT

OPERATIU 24 HORESOPERATIU 24 HORES

365 DIES A L'ANY365 DIES A L'ANY