Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Empresa

OPERATIU 24 HORESOPERATIU 24 HORES

365 DIES A L'ANY365 DIES A L'ANY

Instal·lació i manteniment d'ascensors

Furgoneta amb el logotip de Gecol Ascensors Barcelona Més de 28 anys instal·lant i reparant ascensors a Barcelona

GECOL ASCENSORS: 28 anys creant confiança

El 1989, el fundador de GECOL ASCENSORS, avalat per més de 30 anys d'experiència en el sector, dóna a llum finalment a la seva pròpia empresa d'ascensors a Barcelona. Iniciada com un projecte familiar, segueix sent aquesta la nostra essència; pel nostre tracte proper i personal, aquesta família ha anat creixent gràcies als nostres clients, treballadors i proveïdors. GECOL ASCENSORS forma part del Gremi d'ascensors de Catalunya, i és sòci del Grup Ascensorista Europeu (GAE).

La nostra professionalitat es caracteritza per l'atenció personalitzada, oferint solucions a la mida de cada un dels nostres clients; per això, el nostre personal posarà especial atenció en el seu cas, per assessorar-lo i oferir-li sempre la millor opció al millor preu, de forma àgil i ràpida. És i ha estat sempre el nostre compromís, oferir un servei eficient i de qualitat, i és per aquest compromís que, GECOL ASCENSORS és una empresa consolidada en el sector.

GECOL ASCENSORS és principalment una empresa km 0. Triem als nostres proveïdors i industrials sota els nostres criteri de proximitat geogràfica, qualitat, i seguretat, escollint producte nacional; com més proper, millor. Contribuïm així a dinamitzar l'economia local, potenciant la petita i mitjana empresa. També a través d'aquesta acció local, volem aportar a l'ecologia global, reduint l'emissió de gasos contaminants, en reduir també les distàncies en el transport de material i trasllat de personal.

Oferim una àmplia varietat de serveis dins del sector dels ascensors i elevadors: Reforma i modernització d'instal·lacions antigues, instal·lació en obra nova i edificis sense ascensor, reparació d'avaries, rescat i atenció telefònica 24 hores. També li oferim servei de finançament. L'assessorem (a nivell tècnic i jurídic) i pressupostem. Per tot això, el nostre servei d'atenció al client li atendrà gustosament.

Som una empresa d'ascensors a Barcelona en constant evolució; ens renovem al ritme de les noves tecnologies, per poder seguir oferint el millor servei, treballant amb qualsevol marca que hi hagi en el mercat. Ens avancem als nous temps; tant és així que GECOL ASCENSORS va realitzar el muntatge la segona unitat d'ascensor Gearless que es va realitzar a Catalunya. Tots els nostres operaris estan interconnectats, gràcies al nostre sistema de gestió integral a través de gps, permetent el treball en equip, i optimitzant així el resultat de les nostres accions; amb això aconseguim oferir una resposta ràpida en cas d'avaria, i millor servei en el manteniment de la seva instal·lació.

OPERATIU 24 HORESOPERATIU 24 HORES

365 DIES A L'ANY365 DIES A L'ANY