Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Productes

OPERATIU 24 HORESOPERATIU 24 HORES

365 DIES A L'ANY365 DIES A L'ANY

Tipus d'ascensors


instal·lar un ascensor elèctric gearless sense sala de màquines

ASCENSOR ELÈCTRIC GEARLESS

GECOL ASCENSORS ha estat de les primeres empreses pioneres que va apostar per la innovadora tecnologia de l'ascensor elèctric gearless sense sala de màquines, instal·lant el segon ascensor d'aquestes característiques a Catalunya, fa més de 13 anys, sense deixar de fer-ho fins ara. Les clars avantatges que l'ascensor gearless ofereix als nostres clients, enfront d'altres tipus d'ascensor, són el motiu que fa que GECOL ASCENSORS recomani l'ascensor elèctric gearless scm.

El funcionament del motor Gearless es basa en la tecnologia d'imants permanents, sent una màquina sense engranatges; aquestes característiques fan que l'ascensor Gearless de GECOL ASCENSORS, tingui un funcionament més silenciós, suau i confortable, amb un menor desgast de peces, i cap consum d'oli.

En les seves dues modalitats, monofàsic o trifàsic, el consum elèctric de l'ascensor Gearless de GECOL ASCENSORS, és significativament menor que en que el dels ascensors hidràulics o elèctrics convencionals. En tots dos casos, la seva instal·lació pot fer-se en edificis ja existents o de nova construcció.

Ascensor elèctric Gearless monofàsic

Gecol ascensors recomana instal·lar l'ascensor elèctric gearless monofàsic en edificis residencials i/o comunitats de veïns de fins a 7 plantes d'alçada.

Les característiques de l'ascensor Gearless monofàsic fan que aquest funcioni amb el mateix consum que ho faria una aspiradora o un assecador de 2000w, i la seva alimentació elèctrica es fa de la mateixa manera que aquests aparells, és a dir, amb un endoll a la xarxa. Això permet reduir la potència de contractació i el consum elèctric en relació amb ascensors hidràulics i elèctrics convencionals.

El motor Gearles monofàsic permet una càrrega màxima de 450kg i una velocitat de fins a 0,8 mt/sg.

Ascensor elèctric Gearless trifàsic

Recomanem instal·lar l'ascensor elèctric gearless trifàsic en edificis amb alt trànsit de persones (com oficines, hotels...) i comunitats de veïns amb més de 8 plantes.

El motor Gearless trifàsic permet una major càrrega de pes i té una velocitat des 1mt / sg.

La contractació de potència necessària en aquest cas, és més gran que en l'Ascensor Gearless monofàsic, i el seu consum elèctric és una mica més elevat, però sempre per sota d'ascensors hidràulics o elèctrics convencionals.

OPERATIU 24 HORESOPERATIU 24 HORES

365 DIES A L'ANY365 DIES A L'ANY